supplementen vitamines mineralen

De filosofie van Vitaliteitsstudio Van Son is dat supplementen een aanvulling moeten zijn, niet de enige oplossing voor een klacht. In eerste instantie gaan we aan de slag met aanvullen of weglaten van de juiste voeding en nutriënten.

In mijn praktijk werk ik graag met o.a. de volgende merken:

 

Vitals

Vitakruid

Permsal

PLNKTN

LifeAid

 

Bonusan

NOW

VitOrtho

Energetica Natura

Ik heb voor deze merken gekozen omdat ze van hoge kwaliteit en gecertificeerd zijn, zo veel mogelijk natuurlijk zijn i.p.v. synthetisch (zoals veel goedkope varianten) en dus een hoge opneembaarheid hebben. 

Advies

Heb je supplementen thuis en wil je graag weten of het de juiste zijn of dat het van goede kwaliteit is? Neem ze vooral mee dan kijk ik ernaar en adviseer je graag!

Bestellen

Wil je supplementen bestellen? Dat kan op verschillende manieren.
1) Je kunt mij mailen met je bestelling dan stuur ik het zsm naar je op. Ik probeer altijd de verkoopprijs zo laag mogelijk te houden zodat kwalitatieve supplementen voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar zijn. Je hebt het dan meestal met 3 a 4 dagen in huis.
2) Voor sommige merken heb ik een kortingscode zodat je met 10 procent korting rechtstreeks op hun website kunt bestellen. je hebt het dan meestal binnen 1 a 2 dagen in huis

Kortingscodes:

- Vitakruid, 10%: kortingscode vanson10

- Bonusan, 10%: mail mij even voor de kortingscode