citrussmoothie voor de weerstand
kopje koffie
citrusfruit

'In het traject krijg je praktische en toepasbare handvatten die je kunt gebruiken in het dagelijks leven' 

 

Bij Vitaliteitsstudio Van Son krijg je geen strenge diëten of geen pagina's vol met wat je allemaal niet mag. Want dat gaat je op lange termijn alleen maar tegenstaan met als gevolg dat je weer terugvalt in je oude gewoontes. 

Wat dan wel?
Belangrijk is het maken van een goede basis die je gaat helpen om jouw doelen te halen. Dat gaan we doen door je te leren wat jouw lichaam nodig heeft, door te kijken naar wat er allemaal wel kan en mag en door een positieve mindset te creëren. 

 

Hoe gaat het in z'n werk?

  • Het eerste contact is vaak telefonisch een kwartier tot een half uur kennis maken om je uit te leggen wat ik doe en om te kijken of ik je kan helpen.
  • Wanneer je aangeeft te willen starten dan krijg je van mij een uitgebreide vragenlijst. Deze vul je in, stuur je terug en maken we een afspraak voor een uitgebreide intakeconsult van ongeveer 75 minuten. Ook vraag ik je om een week lang een voedingsdagboek bij te houden, bij voorkeur via de app 'Eetmeter'. Voordat we de afspraak hebben, heb ik de vragenlijst en uitslagen van de Eetmeter bestudeerd en stel ik een voorlopig behandelplan op.
  • Tijdens het intakeconsult bespreken we je hulpvraag en de klacht(-en), nemen we de vragenlijst door en bespreken we het behandelplan.
  • Vervolgens ga je met mijn tips en adviezen aan de slag en maken wij een vervolgafspraak na ongeveer 6 weken

 

Vitaliteitsstudio Van Son biedt hulp op het gebied van leefstijl voor structurele veranderingen en betere keuzes in je dagelijks leven op het gebied van beweging, voeding, stress, ontspanning en mentale gezondheid. 

 

NIEUW!!

GRATIS E-BOOK "je routeplanner naar een gezonder leven"

Gezonder willen leven maar niet weten waar te beginnen? Download nu mijn gratis e-book voor een duwtje in de goede richting!

Een gezond lichaam is een lichaam in balans. Een samenspel tussen je voeding, ontspanning, je omgeving, je fysieke- en mentale gezondheid. 
Met dit e-book geef ik je een stappenplan om je koers te bepalen en zelf aan het roer te gaan staan van een nieuwe ontdekkingsreis naar een, voor jou, passende en zo optimaal mogelijke gezondheid!

 

Routeplanner Naar Een Gezonder Leven
PDF – 15,2 MB 112 downloads