Trajecten en tarieven 2024

De hieronder genoemde tarieven zijn in euro's en zijn incl. 21% BTW . 


Kennismakingsgesprek:

dit is telefonisch of via videobellen, duurt ongeveer 25 minuten en is bedoeld om kennis te maken, de werkwijze uit te leggen en de hulpvraag helder te krijgen.

 

Intakegesprek:
85,- (75 minuten)

(dit is inclusief analyseren en bespreken van uitgebreide vragenlijst en adviesgesprek voor start behandeling, exclusief evt. supplementen en/of laboratorium onderzoeken)

 

Losse of vervolg leefstijl- of orthomoleculair advies gesprekken:
lang consult (60 min)  70,- 

regulier consult (45 min) 52,50

kort consult (25 min) 30,-

(prijs is exclusief evt supplementen en laboratorium onderzoeken)

 


Vergoedingen

 

Een vergoeding is in de meeste gevallen niet mogelijk maar er zijn wellicht uitzonderingen:

Zorgverzekeraar:
De consulten van Vitaliteitsstudio Van Son behoren niet tot het basispakket en worden daarom meestal niet vergoed door zorgverzekeraars. U kunt bij uw verzekeraar informeren of dit soort kosten wellicht opgenomen zijn onder alternatieve zorgkosten in het aanvullend pakket. 

Werkgever/UWV:

Vaak hebben werkgevers een budget voor persoonlijke ontwikkeling of voor opleidingskosten. Een personeelslid kan vaak aangeven een coachingstraject te willen volgen in het kader van professionele-/persoonlijke ontwikkeling.
Bij arbeidsongeschiktheid of re-integratie is het soms mogelijk dat de werkgever of arbo arts een bijdrage wil leveren in het kader van burn-out preventie en ter voorkoming van langdurig verzuim. In sommige gevallen (voor persoonlijke ontwikkeling) geeft het UWV subsidie of vergoeding voor de trainingen.

Belastingdienst:
Afhankelijk van de totale ziektekosten per jaar, is het mogelijk tegemoetkoming in kosten aan te vragen wanneer een traject opgegeven wordt als bijzondere ziektekosten. Informeer hiervoor bij de Belastingdienst voor de voorwaarden.

 

Onverhoopt een afspraak afzeggen? Kijk hier wat je moet doen of ga even naar de contact pagina!