een extra steuntje om af te vallen!

Gepubliceerd op 14 november 2023 om 12:07

Afvallen is best heel lastig als je niet precies weet wat je nu wel en niet kunt eten. Het is een zoektocht maar wel een leuke vind ik. Nieuwe producten ontdekken, lekkere recepten proberen...... Niet iedereen is er even handig in. En dat hoeft ook niet. Soms krijg ik mensen in mijn praktijk die echt door de bomen het bos niet zien en graag gewoon elke dag van mij horen wat ze die dag moeten eten. Voor mij onbegonnen werk uiteraard en daarom raad ik regelmatig de website van Weekschema.nl aan. Daarin kan je heel handig aangeven wat je wel en niet lust, welke eventuele intoleranties je hebt, hoeveel eetmomenten per dag je wilt etc. Wanneer je alles ingevuld hebt krijg je keurig elke week een schema met verschillende recepten. Zit er een recept bij die je toch niet aanstaat? Geen probleem, je ververst de pagina en er komt een nieuw recept tevoorschijn! Een echte aanrader dus voor mensen die even inspiratieloos zijn en een duwtje in de rug willen! Interesse? Klik hier voor meer informatie. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.